Returpolitik

Vi har en 30-dages returpolitik, hvilket betyder, at du har 30 dage efter at have modtaget din vare til at anmode om en returnering.

For at være berettiget til en returnering skal din vare være i samme stand, som du modtog den, ubrugt eller ubrugt, med mærker og i den originale emballage. Du skal også bruge kvitteringen eller købsbeviset.

For at starte en returnering kan du kontakte os på hello@kidsgarby.com Hvis din returnering accepteres, sender vi dig en returfragtlabel samt instruktioner om, hvordan og hvor du skal sende din pakke. Varer, der sendes tilbage til os uden først at have anmodet om en returnering, vil ikke blive accepteret.

Du kan altid kontakte os med spørgsmål vedrørende returnering på hello@kidsgarby.com

 

SKADER OG PROBLEMER

Undersøg venligst din ordre ved modtagelsen, og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget, eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan vurdere problemet og løse det.

 

UNDTAGELSER/VARER, DER IKKE KAN RETURNERES

Visse typer varer kan ikke returneres, f.eks. letfordærvelige varer (såsom mad, blomster eller planter), specialfremstillede produkter (såsom specialbestillinger eller personlige varer) og varer til personlig pleje (såsom skønhedsprodukter). Vi accepterer heller ikke returnering af farlige materialer, brandfarlige væsker eller gasser. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om din specifikke vare.

Vi kan desværre ikke tage udsalgsvarer eller gavekort retur.

 

BYTNING

Den hurtigste måde at sikre, at du får det, du ønsker, er at returnere den vare, du har, og når returneringen er accepteret, foretage et andet køb af den nye vare.

 

TILBAGEBETALING

Vi giver dig besked, når vi har modtaget og undersøgt din returnering om hvorvidt tilbagebetalingen er godkendt eller ej. Hvis den er godkendt, vil du automatisk få tilbagebetalt pengene på din oprindelige betalingsmetode. Husk, at det kan tage lidt tid for din bank eller dit kreditkortselskab at behandle og sende tilbagebetalingen.