Info om forsendelse

FORSENDELSESPOLITIK

Alle ordrer afsendes inden for 1-3 hverdage, efterfulgt af leveringstiderne nedenfor. Vær opmærksom på eventuelle helligdage, der kan påvirke leveringstiden.

 

LEVERINGSTIDER:

Denmark

8-14 arbejdsdage

*Forsendelse er GRATIS over $30*.

ANNULLERING AF EN ORDRE

Når en ordre er afgivet, kan vi ikke annullere den efter 2 timer, da din ordre muligvis allerede er blevet behandlet. Send os venligst en e-mail på hello@kidsgarby.dk så hurtigt som muligt, hvis du gerne vil annullere en ordre, du lige har afgivet.

 

IKKE AFHENTEDE ORDRER

Vi er ikke ansvarlige for pakker, der returneres til os som afviste, uafhentede eller på grund af forkert eller utilstrækkelig adresse.

Hvis du opdager en forkert eller utilstrækkelig adresse, når du modtager bekræftelsesmailen, skal du sende os en e-mail så hurtigt som muligt på hello@kidgarby.dk som et svar på din ordrebekræftelsesmail med de opdaterede oplysninger.

Når vi har behandlet ordren, kan vi ikke ændre adressen, og vi kan ikke holdes ansvarlige for forkert eller utilstrækkelig adresse.

 

TOLD / TOLDGEBYRER

Toldgebyrer er kundens ansvar. Tjek venligst gebyrerne hos din lokale toldmyndighed. Bemærk også, at toldmyndighederne i sjældne tilfælde kan forsinke leveringen af nogle pakker.

 

TRACKINGNUMMER

Efter købet vil du modtage et trackingnummer via e-mail. 

Tracking vil være tilgængelig, når dit produkt er afsendt. Ethvert produkt kan blive sendt fra et andet opfyldningscenter end vores globale lager. 

Du kan også tracke din ordre på vores tracking-side.

 

FERIESÆSON

På grund af det store salg i månederne oktober, november og december beder vi dig om at være tålmodig. Vores kunder er vigtige for os, og vi bestræber os altid på at gøre jer glade. Når det er sagt, kan leveringstiden tage længere tid end forventet, men vi garanterer, at dine varer vil komme. På forhånd tak.